vineri, 19 februarie 2010

"FEMEILE SUNT MATERIALISTE SI CURVE"



Dupa cum bine stii se aude frecvent in popor:"Femeile sunt curve!!!". Nu sunt de acord cu aceasta generalizare. Exista femei care vor bani, le e foame si presupun ca trebuie sa-si cumpere ceva de mancare sau poate au "puradei" de crescut. Asta e felul lor de a-si rezolva problemele "jegmanind" barbatii care le plac. Daca barbatii dau peste o asa femeie si ea observa ca nu ai bani, e logic ca nu te va baga in seama deoarece nu-i servesti scopului ei. Nu are timp de iubire pentru ca "foamea e mare" :))) Drama vine din partea multor baieti si barbati superficiali care vad cateva femei si fete urcandu-se intr-o masina de "scandal" si se lasa manipulati de mass-media care promoveaza femeile care se marita cu barbati bogati, cu babalaci care au bani multi si zile putine, iar ei judeca instantaneu ca:"Toate femeile sunt materialiste!". Cei care trag aceasta concluzie eronata, le scapa din vedere femeile infinit mai numeroase ca cele care apar in ipostaze materialiste, care se tin de mana pe strada cu iubitul care nu-i tocmai bogat, toate cuplurile din vecini care sunt normale si inca multe alte situatii care contrazic drastic prejudecata "femeile sunt materialiste si vor doar barbatii cu bani" ;)
Mai cunosc destui barbati si baieti care au avut cateva experiente nu tocmai placute cu femeile si le considera pe toate curve. Eu stiu ca nu femeile reprezinta problema aici, ci respectivul tip care nu a stiut cum sa se comporte, si drept rezultat a cunoscut insuccesul. El a vazut ca tipele pe care le doreste, totusi fac sex cu altii, si frustrat, le considera pe toate curve, dar daca ar face sex si cu el, nu ar mai fi vreo problema.
Femeile nu sunt nici materialiste si nici curve, sunt femei care au nevoie de bani si femei care percep o suma de bani pentru o partida de sex, dar procentul lor e foarte mic. Asadar, in urma catorva exemple, putem sa realizam ca nu femeile sunt problema, ci propria noastra persoana. Primul pas spre succes, pentru noi, baietii si barbatii, este sa ne ocupam prima oara de persoana noastra, pentru ca daca femeile nu se comporta asa cum vrem cu noi, nu e vina lor. Sta in puterea noastra sa schimbam lucrurile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu